Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Diefstal uit ziekenhuis Den Haag

Den Haag – Gezocht – Diefstal uit ziekenhuis Den Haag

Op donderdag 31 augustus werden de portemonnee en laptop van een patiënte gestolen uit een ziekenhuis in Den Haag. De verdachten die later met de gestolen pinpas contactloos wilden betalen bij een tankstation langs de A29 zijn gefilmd.

De mannen vertrokken na de mislukte poging in een 5-deurs rode Ford Mondeo met een Duits kenteken. Bij het wegrijden is het kenteken van de rode Ford duidelijk zichtbaar: B-MX 7353. Opvallend is dat de achterbumper met tape is vastgemaakt. De auto is afkomstig uit Berlijn. Deze kentekenplaten zijn, zover nu bekend, niet gestolen en het is bekend op wiens naam deze auto staat, daarover is contact met de buitenlandse autoriteiten. Maar de politie wil graag weten waar de auto op dit moment is en wie er in rijden. Dezelfde mannen en diezelfde auto waren ook betrokken bij twee andere diefstallen uit ziekenhuizen. In Hoofddorp werd een laptop gestolen uit een ziekenhuiskamer waar de patiënt lag te slapen. Deze laptop werd later teruggevonden op de parkeerplaats van het ziekenhuis en werd teruggegeven aan de eigenaar. In een ziekenhuis in Gorinchem werd een pinpas gestolen en ook daarmee werd contactloos betaald.

Signalementen
De man in het groene t-shirt is tussen de 25 en 30 jaar oud. Op zijn rechterwang heeft hij een moedervlek. Hij droeg een zwarte baseball pet met een opdruk van de New York Yankees. Hij was gekleed in een korte spijkerbroek met scheuren en zwarte Adidas sportschoenen.
De tweede man is opvallend dik, heeft een bol gezicht en ziet er onverzorgd uit. Hij is tussen de 45 en 50 jaar oud en droeg een donkerbruin leren jack met een beige bontkraag. 
De verdachte die in beeld is bij de transactie in Gorinchem heeft kort, zwart haar en droeg een donkere jas.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man overleden na steekincident Den Haag, verdachte aangehouden

Agenten kregen op dinsdag 17 juli rond 14.30 uur de melding van een steekincident in een w…