Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Mishandeling Centraal Station Den Haag

Den Haag – Gezocht – Mishandeling Centraal Station Den Haag

Op vrijdagavond 15 september 2017 werd een man bespuugd en mishandeld in de hal van het Centraal Station te Den Haag.

Voorafgaande hieraan sprak de man in de trein een aantal vrouwen aan die in de stiltecoupé zaten maar niet de stilte in acht namen. Hij benaderde vervolgens de conducteur om hier melding van te maken en hoorde op dat moment een bedreiging van een medepassagier, maar hij zag deze persoon niet. Nadat hij uitstapte op het station, werd het slachtoffer door deze man bespuugd en geslagen. De verdachte werd op het station opgewacht door twee vrouwen, met wie hij daarna vertrok. 

Signalement
De verdachte is een blanke man van ongeveer 25 jaar oud en zo'n 1.75m lang. Hij heeft een kaal hoofd en had een zonnebril bovenop zijn hoofd. Hij droeg een zwart jack, een rode trainingsbroek met witte strepen aan de zijkant tot aan kniehoogte en wit met donker gestreepte slippers met witte sokken. Hij droeg een zwarte rugzak op zijn rug. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…