Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Koffiehuis inbreker aangehouden, politie is op zoek naar de twee andere inbrekers

Den Haag – Koffiehuis inbreker aangehouden, politie is op zoek naar de twee andere inbrekers

De recherche doet onderzoek naar een inbraak die afgelopen nacht in een koffiehuis aan het Kaapseplein heeft plaats gevonden. Na een korte achtervolging door de politie werd er een verdachte aangehouden twee andere verdachten konden wegkomen.

Op zaterdagochtend 28 oktober omstreeks 04:07 uur, hoorde een omwonende geluiden komen uit de richting van het koffiehuis, welke is gevestigd op de hoek van het Kaapseplein met de Spionkopstraat. Bij aankomst kon de politie een 18-jarige man uit Den Haag aanhouden. Uit onderzoek is gebleken dat de verdachten daadwerkelijk in het koffiehuis binnen zijn geweest. Hierbij werd een gokautomaat open gebroken en hieruit werd vijf a tien euro buit gemaakt. Ook hebben de verdachten getracht de sigarettenautomaat en een geldkastje open te breken. Hierin zijn zij niet geslaagd. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man aangehouden voor oplichting na valse aangifte van straatroof

Op maandag 16 juli hield de recherche van politiebureau Zuiderpark een 25-jarige man uit D…