Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – District Den Haag Centrum wint award met ‘culturele wasstraat’

Den Haag – District Den Haag Centrum wint award met ‘culturele wasstraat’

Dankzij het project ‘culturele wasstraat’ ontving een delegatie van de politie uit district Den Haag Centrum vrijdagavond 27 oktober uit handen van korpschef Erik Akerboom de wisseltrofee behorend bij de WEP Team Award 2017. Het district mag zich daarmee een jaar lang het beste politieteam van Nederland noemen.

Maandelijks ontvangt een politieteam in het land de Team Award, een wisseltrofee voor goed politiewerk. Met het uitreiken van deze ‘cup met grote oren’ wil Stichting WEP (Waardering Erkenning Politie) samen met politiecollega’s en vertegenwoordigers uit de samenleving haar dankbaarheid en waardering uitspreken voor de inspanningen van de diverse politieteams om Nederland veilig en leefbaar te houden. In mei kreeg district Den Haag Centrum de nominatie uitgereikt uit handen van Burgemeester Krikke van Den Haag. Het district bestaat uit de teams Hoefkade, De Heemstraat en de Jan Hendrikstraat. Door het district is de afgelopen jaren flink ingezet op het verbeteren van de verbinding met haar wijkbewoners. De culturele wasstraat is daar een voorbeeld van. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…