Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Cold Case Maarten Redeker in programma SBS6

Den Haag – Cold Case Maarten Redeker in programma SBS6

Het SBS6-programma ‘Cold case dader gezocht’ besteedt zondagavond 29 oktober aandacht aan de dood van Maarten Redeker. De Hagenaar werd in 2007 dood aangetroffen in zijn appartement aan de Schoutendreef in Den Haag. De cold case team hoopt met de uitzending nieuwe informatie binnen te krijgen die kan helpen de zaak, tien jaar later, op te lossen.

.De homosexuele Maarten (29 jaar oud) woonde op verschillende plekken en reisde drie maanden door Australië voordat hij in ’99-’00 neerstreek in Den Haag, waar hij enige tijd samenwoonde met een man waardoor hij diep in de schulden raakte. Hij woonde de laatste periode van zijn leven alleen, maar had wel een relatie tot eind januari 2007. Nadat deze relatie strandde, had Maarten diverse contacten. Nadat zijn ouders geen contact meer met hem kregen, trof de politie op 16 maart 2007 het levenloze lichaam van Maarten aan achter de voordeur van zijn woning aan de Schoutendreef. Hij had meerdere steekverwondingen en bleek te zijn mishandeld.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…