Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie zoekt getuigen bedreiging met vuurwapen

Den Haag – Politie zoekt getuigen bedreiging met vuurwapen

De recherche is dringend op zoek naar getuigen van een bedreiging met een vuurwapen op woensdag 25 oktober op het Finnenburg.

Omstreeks 21.50 uur stond het slachtoffer voor een portiek aan het Finnenburg dat ligt tegenover het bedrijf Dutch Fund. Hij werd bedreigd door een man die meerdere keren een vuurwapen op hem richtte. De man met het vuurwapen werd aangehouden, het betreft een 29-jarige Hagenaar. Een zakelijk conflict ligt mogelijk ten grondslag aan deze bedreiging.

Heeft u iets gezien van deze bedreiging op het Finnenburg op woensdag 25 oktober, neem dan contact op met de Districtsrecherche van District Den Haag-West via 0900-8844. Liever anoniem, dan via M 0800-7000.

 

 

 

 

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Agenten hielden donderdag 19 juli een 27-jarige man uit Leiden aan voor verboden wapenbezi…