Home Zuid-Holland Den Haag Regio Den Haag – Politie Den Haag Exclusief geeft unieke inkijk in cold cases

Regio Den Haag – Politie Den Haag Exclusief geeft unieke inkijk in cold cases

Het Coldcaseteam van de Eenheid Den Haag onderzoekt oude zaken – zogenoemde cold cases – om deze alsnog op te lossen, onder leiding van een coldecaseofficier van justitie. In deze derde editie van ‘Politie Den Haag Exclusief’, op maandag 20 november in de Rijswijkse Schouwburg, krijgen bezoekers een unieke inkijk hoe politie en Openbaar Ministerie deze cold cases aanpakken.

Het coldcaseteam doet onderzoek naar onopgeloste moord- en doodslagzaken en andere zeer ernstige misdrijven waar minstens 12 jaar gevangenisstraf op staat. Ook houdt het team zich bezig met langdurig vermiste personen. Een cold case is minstens drie jaar oud, maar regelmatig ook tot tientallen jaren oud. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politieagenten bedreigd, verdachte aangehouden

Twee politieagenten hielden maandagochtend 16 juli een 43-jarige man uit Den Haag aan die …