Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Vermissing Maria de Jesus dos Santos Goncalves Santana uit Den Haag

Den Haag – Gezocht – Vermissing Maria de Jesus dos Santos Goncalves Santana uit Den Haag

Op vrijdagavond 25 augustus is de 48-jarige Portugese Maria uit Den Haag door een kennis bij haar woning aan de Stieltjesstraat afgezet. Daarna is er niets meer van haar vernomen. Op woensdag 11 oktober is de 43-jarige vriend van Maria aangehouden als verdachte. Er zijn aanwijzingen dat hij betrokken is bij haar vermissing.

De recherche komt graag in contact met mensen die meer kunnen vertellen over de achtergronden en het leefpatroon van Maria en haar vriend. Ze lieten hun twee honden regelmatig uit op een vaste looproute rond het water van de Laakhaven. Zij liepen dan via de Stieltjesstraat linksom via de Neherkade, de Waldorpstraat, de Calandkade en over de brug weer terug naar de Stieltjesstraat. Mogelijk is het stel iemand opgevallen tijdens het uitlaten van de honden, een pittbull en een bordeaux dog.

Signalement Maria
Maria is 48 jaar oud en vrij klein, ongeveer 1.60m. Ze heeft een aantal tatoeages op haar lichaam; op de onderkant van de rug de naam Emmanuel, op haar bil de afbeelding van een aardbei en op haar rechterborst vermoedelijk de letter G. Op de dag van haar verdwijning droeg ze een licht jack, een blauwe spjjkerbroek en donkere sneakers met lichte zolen, die lijken op Nike's. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man aangehouden voor oplichting na valse aangifte van straatroof

Op maandag 16 juli hield de recherche van politiebureau Zuiderpark een 25-jarige man uit D…