Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Brandstichting voertuig Den Haag

Den Haag – Gezocht – Brandstichting voertuig Den Haag

In de nacht van zaterdag 16 op zondag 17 september werd de wagen van ondernemer ‘De Notenkoning’ in de Wingerdstraat in Den Haag in brand gestoken. De twee verdachten zijn in beeld tijdens de brandstichting.

Als de wagen vlam vat, is op de beelden te zien dat de broek van een van de verdachten ook kort in brand staat. Nadat hij die snel uittrekt, verdwijnen de twee uit beeld. Ondanks dat de beelden vrij vaag zijn, hoopt de recherche dat het misschien iemand is opgevallen dat een persoon in zijn of haar omgeving na deze nacht ineens brandwonden had, of verbrande kleren of schoenen. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man aangehouden voor oplichting na valse aangifte van straatroof

Op maandag 16 juli hield de recherche van politiebureau Zuiderpark een 25-jarige man uit D…