Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Vrouw met geweld beroofd in Marcelisstraat, politie zoekt getuigen

Den Haag – Vrouw met geweld beroofd in Marcelisstraat, politie zoekt getuigen

Een vrouw werd zondag 15 oktober rond 01.45 uur, in de Marcelisstraat, met geweld van haar spullen beroofd. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer liep rond 01.45 over de Neptunusstraat ter hoogte van de kinderboerderij toen zij achtervolgd werd door een onbekende man. Omdat zij dit niet vertrouwde belde zij een vriendin. De man probeerde meerdere keren de aandacht van de vrouw te trekken, maar dit negeerde zij. De man vroeg de vrouw op een gegeven moment of hij mocht bellen met haar telefoon omdat die van hem stuk was. Dit weigerde zij, maar ze gaf hem wel een vuurtje voor zijn sigaret. Vervolgens liep ze door. Het slachtoffer liep langs de sportschool en ging daarna de Marcelisstraat in. Daar rende de man plotseling op haar af en trok haar hardhandig van achteren naar de grond. Hij ging er vervolgens vandoor met de telefoon en tas van de vrouw in de richting van de Jurriaan Kokstraat.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Politie doet onderzoek naar schietincident Rotterdam

Bij de schietincident op de Grote Visserijstraat in Rotterdam is op 13 juli rond 20.45 uur…