Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Bewoner overloopt inbrekers

Den Haag – Bewoner overloopt inbrekers

Inbrekers hebben woensdagavond 11 oktober rond 18.15 uur een man beschoten toen deze het tweetal bij aankomst in zijn ouderlijk huis aan de Melis Stokelaan betrapte. De man werd niet geraakt. De mannen vluchtten met een tas in onbekende richting weg.

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. De inbrekers droegen beiden een zwarte jas met een lichte spijkerbroek. Een van hen had een ringbaardje.  Heeft u iets gezien of heeft u informatie die de politie kan helpen in het onderzoek? Neem dan contact op met de recherche van district Den Haag Zuid via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – EVA-team houdt veroordeelde man aan

Het EVA-team van de eenheid Den Haag hield dinsdag 14 augustus een 38-jarige man zonder va…