Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Aanhoudingen na mishandeling

Den Haag – Aanhoudingen na mishandeling

Op dinsdagavond 10 oktober rond 21.25 uur, werden politieagenten gestuurd naar de Bilthovenselaan voor een ruzie waarbij een man gewond zou zijn geraakt. De man werd naar het ziekenhuis vervoerd en er werden twee verdachten aangehouden.

De ruzie, waarbij een 39-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, met een voorwerp op zijn hoofd was geslagen, was ontstaan naar aanleiding van een verkeerssituatie. Op het moment dat de politieagenten zich over de gewonde man ontfermden, kwamen er twee mannen aanlopen die betrokken waren bij de ruzie. Beide mannen, 59 en 62 jaar oud en afkomstig uit Den Haag, werden aangehouden.
De 39-jarige man werd vervoerd naar het ziekenhuis waar hij aan zijn verwondingen werd behandeld. In de loop van de avond kon hij het ziekenhuis verlaten. De twee aangehouden verdachten waren beide lichtgewond geraakt bij de mishandeling, maar hoefden niet in het ziekenhuis te worden behandeld.
De 39-jarige man zal worden gehoord over zijn rol in deze zaak.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Babbeltruc Den Haag

Op donderdag 2 augustus rond 12.45 uur pint een 92 jarige dame een geldbedrag bij een geld…