Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Oplichting via Marktplaats Den Haag

Den Haag – Gezocht – Oplichting via Marktplaats Den Haag

Bij een afspraak voor de verkoop van haar iPad via Marktplaats, werd de verkoopster betaald met vals geld. De twee verdachten zijn gefilmd tijdens de afspraak op woensdag 12 juli op het Centraal Station in Den Haag.

De aangeefster had die avond om 19.00 uur afgesproken bij de ingang van een winkel in het station. De koper, die zich Jim noemde, had iemand meegenomen die hij aan haar voorstelde als zijn neef. Toen de koop werd gesloten, betaalde de jongen 600 euro aan de vrouw. Dit bedrag betaalde hij met 12 briefjes van 50 euro. Toen de vrouw het geld op haar rekening wilde storten, nam de bank de biljetten in omdat ze vals bleken te zijn. 
Camerabeelden registreerden de twee mannen op het Centraal Station tijdens de afspraak met de aangeefster.
 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Dronken automobilist rijdt in op motoragent

Een 32-jarige motoragent kreeg zondagochtend de schrik van zijn leven toen de bestuurder v…