Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Verdachten aangehouden na schoten met gasdrukpistool

Den Haag – Verdachten aangehouden na schoten met gasdrukpistool

Op de Hengelolaan werden in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 oktober een man en vrouw uit Letland aangehouden nadat door een getuige gezien was dat de man in de lucht geschoten zou hebben. Onderzoek wees uit dat er sprake was van een gasdrukpistool.

Omstreeks 22.30 uur meldde een getuige dat op de Hengelolaan iemand in de lucht geschoten had en vervolgens was doorgelopen. Op basis van het door de getuige opgegeven signalement werden korte tijd later op de Groenezijde een man een vrouw uit Letland, 25 en 20 jaar, aangehouden. De man bleek in zijn rugzak een boksbeugel en een gasdrukpistool bij zich te dragen. Beide verdachten zijn ingesloten op het politiebureau, ter plaatse werd onderzoek verricht. Tegen de verdachten wordt proces-verbaal opgemaakt.
 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Gezocht – Van wie zijn deze sieraden?

De recherche van de politie in Rotterdam-Zuid zoekt de rechtmatige eigenaren en (op)kopers…