Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Diefstal van laptop uit basisschool Den Haag

Den Haag – Gezocht – Diefstal van laptop uit basisschool Den Haag

Op dinsdag 6 juni 2017 tussen 14.45 uur en 15.15 uur vond er een diefstal plaats van een laptop op een basisschool aan de Zaanstraat 25 te Den Haag.

Op de camerabeelden is te zien dat een man de school in loopt. Uit een klaslokaal nam hij vervolgens een laptop weg en liep daarna weer naar buiten. Daar stapte hij op de fiets en reed weg. De verdachte kwam al eerder in beeld in de uitzending van 19 september in opsporingsprogramma Team West. Dit was naar aanleiding van een diefstal op 1 juni bij een andere Haagse school. Hier stal hij een portemonnee.

Signalement
De verdachte is een licht getinte man met een wat gezet postuur. Hij had een stoppelbaardje, droeg een bril en had beide keren een zwart trainingsjack van Adidas aan. Hij droeg een grijskleurige broek en wit/grijze schoenen met zwarte veters. 

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Dronken automobilist rijdt in op motoragent

Een 32-jarige motoragent kreeg zondagochtend de schrik van zijn leven toen de bestuurder v…