Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Vier aanhoudingen na vechtpartij

Zoetermeer – Vier aanhoudingen na vechtpartij

De politie ontving donderdag 28 september rond 15.30 uur een melding van een vechtpartij op het Croesinckplein. Agenten hielden alle vier betrokkenen bij de vechtpartij aan. De recherche zoekt getuigen.

Agenten gingen ter plaatse en hoorden van getuigen dat de vier ruzie kregen op straat en over en weer naar elkaar beledigingen en bedreigingen hadden gedaan. Aanleiding hiervoor was een woordenwisseling. Uiteindelijk bleek de woordenwisseling te gaan tussen een 37-jarige man en een 58-jarige man, allebei uit Zoetermeer. De 37-jarige man vernielde ook een auto en verwondde zichzelf met een steekvoorwerp. Ambulancepersoneel bracht hem voor behandeling naar het ziekenhuis. Verder waren bij de vechtpartij nog een 63-jarige vrouw en een 62-jarige man ook uit Zoetermeer betrokken. Agenten namen deze man en vrouw mee naar het politiebureau voor verhoor. Na verhoor werden zij heengezonden met een proces-verbaal. De officier van justitie zal bepalen wat er verder gaat gebeuren. De andere twee zitten niet vast maar moeten zich nog op een later moment bij het politiebureau melden voor verhoor. Ook daarna wordt een proces-verbaal opgemaakt.

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nederland – Opsporing Verzocht: gewelddadige woningoverval

Een bejaard echtpaar was 22 juni het slachtoffer van twee gewelddadige mannen. Het paar we…