Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie houdt drugsdealer aan (50)

Den Haag – Politie houdt drugsdealer aan (50)

Op vrijdag 22 september hield het Flexteam van het politiedistrict Den Haag-West een 50-jarige Hagenaar aan voor drugsdealen. Ook werd een woning doorzocht aan de Kolenwagenslag. Daar namen agenten verdovende middelen in beslag. De politie doet nader onderzoek.

Naar aanleiding van een aantal meldingen startten de districtsrecherche en het Flexteam een onderzoek naar drugsdeals. Dit onderzoek leidde vrijdagavond naar de 50-jarige verdachte. Agenten hielden hem aan toen hij zijn hond uitliet op straat. Een woning aan de Kolenwagenslag bleek ingericht als winkel voor de verkoop van verdovende middelen. In de woning troffen agenten ruim 350 verboden pillen aan, 30 ponypacks cocaïne, ruim 100 joints en verder wat weed en hasj. De Hagenaar zit vast en wordt gehoord.

De in beslag genomen ponypacksDrugsoverlast
De samenleving heeft veel last van de gevolgen van drugsgebruik en het dealen van drugs. De handel vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld niet geschuwd. Van dat geweld worden vaak ook onschuldige omstanders de dupe. Omwonenden ondervinden daarom veel overlast van drugshandel bij hen in de buurt.

Heeft u het vermoeden dat er in uw buurt in drugs wordt gehandeld, meldt dit dan bij de  politie via 0900 – 8844. UIteraard kan dit ook anoniem. Als u anoniem wil blijven, geef uw informatie dan door  via Meld Misdaad Anoniem  0800 – 7000.

Flexteam
Het Flexteam Den Haag West wordt ingezet ter ondersteuning van de politieteams in het Den Haag-West en de (districts-)recherche met onder andere korte en gerichte acties bij veiligheidsproblemen zoals; drugsoverlast, woninginbraken, zakkenrollerij.

 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

62 Kilo cocaïne tussen bananen en coquilles aangetroffen

Tijdens een controle in de Rotterdamse haven is door de Douane op dinsdag 18 september een…