Home Zuid-Holland Gouda Gouda – Twee aanhoudingen bij inbraak restaurant

Gouda – Twee aanhoudingen bij inbraak restaurant

De politie kreeg zondagochtend 24 september omstreeks 1:00 uur een melding van een inbraak in een restaurant aan de Vuurdoornlaan. In de omgeving hielden agenten twee jongens, een 17 en 18-jarige uit Gouda, aan als verdachten.

Een medewerker van het restaurant was nog aan het werk toen hij melding bij de politie deed dat er twee inbrekers probeerden binnen te komen. De twee zouden op een scooter aangekomen zijn. Ter plaatse aan het pand troffen agenten braaksporen aan. De inbrekers waren er al vandoor gegaan.

Agenten zagen in de omgeving de scooter rijden en startten direct een achtervolging. De verdachten lieten uiteindelijk hun scooter achter op de Van Reenensingel, vluchtten te voet verder en verstopten zich in bosschages. Met behulp van de politiehonden en door een melding van een bewoner, vonden agenten beide in een achtertuin aan de Heuvellaan. De scooter waar de twee op reden bleek gestolen. Ook troffen agenten inbrekerswerktuigen aan in de omgeving. De eigenaar van het restaurant deed aangifte. De twee zitten nog vast voor verhoor.

Iets gezien? Iets gehoord?
De districtsrecherche Alphen-Gouda zoekt getuigen van deze poging inbraak. Hebt u iets gezien of gehoord in de omgeving van de Vuurdoornlaan-Van Rheenensingel – Heuvellaan? Neem dan contact op met de districtsrecherche Alphen-Gouda via 0900-8844. Blijf jij liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Laad meer Gouda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Dronken automobilist rijdt in op motoragent

Een 32-jarige motoragent kreeg zondagochtend de schrik van zijn leven toen de bestuurder v…