Home Zuid-Holland Gouda Het grootste trampolinepark van Europa opent 1 oktober in Gouda

Het grootste trampolinepark van Europa opent 1 oktober in Gouda

Na het overweldigende succes van franchiseformule Jumpsquare breidt Jumpsquare nu uit met het grootste trampolinepark van Europa in de stad Gouda aan de Kampenringweg 40 naast de GoStores. In dit prestigieuze concept staat sport, fun en gezelligheid centraal.

Het trampolinepark is uniek en onderscheidend vanwege zijn grootte van wel 3000m2 en het aanbod aan Jump-mogelijkheden. Er is een Free Jump area, een Trick area, een Sport area (basketbal, free running, dodgeball – trefbal in een nieuw jasje), een fun area en met als klap op de vuurpijl zijn er twee opvallende en unieke features in dit park te vinden. Zo heeft dit park de grootste indoor BigAirBag van Europa en als enige in Nederland een Trapeze!

Jumpsquare richt zich op een doelgroep van jong en oud. Van recreatieve Jumpers, free-runners, turnverenigingen tot stuntmannen. De doelgroep is de jeugd in de leeftijd van 13 tot 25 jaar. Trampolinespringen is geschikt voor alle leeftijden voor wie zich fit genoeg voelt of fit wilt gaan voelen.

Voor elke gelegenheid hebben wij verschillende arrangementen.

Zo hebben wij voor kinderen van 2 tot 9 jaar een speciaal Mini-Jump arrangement. Vanaf 10 jaar kan je jouw feestje vieren tijdens reguliere openingstijden. De Jump-Masters staan voor jullie klaar om tricks voor te doen en je deze te leren!

Elke zaterdagavond van 19.00 uur – 00.00 uur verandert Jumpsquare in een vette club, met DJ en lasershow. Jumpen op de vetste beats en gezellig een drankje doen met vrienden in onze gezellige horeca! Ook hier hebben wij een leuk arrangement samengesteld.

Kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, freerunning, Mini-Jump, Club Jumping of gewoon lekker samen met vrienden helemaal los op de trampolines, het kan! Bij Jumpsquare Gouda is er voor ieder wat wils.

Laad meer Gouda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Dronken automobilist rijdt in op motoragent

Een 32-jarige motoragent kreeg zondagochtend de schrik van zijn leven toen de bestuurder v…