Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Vrouw slachtoffer van poging woningoverval

Den Haag – Vrouw slachtoffer van poging woningoverval

Op donderdagavond 21 september omstreeks 22:15 uur drongen twee onbekende mannen binnen in een woning van een 56-jarige vrouw aan de Lippe- Biesterfeldweg. De twee vertrokken zonder buit. De politie onderzoekt de poging overval.

Agenten troffen de vrouw na de melding in een woning gewond aan. Zij verklaarde dat er twee in het donker geklede mannen met gezichtsbedekking na aanbellen haar woning binnendrongen. De mannen bedreigden haar met geweld. Vermoedelijk omdat de vrouw het op een gillen zetten, vertrokken de twee al snel zonder buit. 

Het slachtoffer raakte gewond en liet zich behandelen in het ziekenhuis.

Iets gezien? Iets gehoord?
De districtsrecherche van Den Haag-West zoekt getuigen van deze poging overval. Hebt u de twee in het donker geklede mannen met gezichtsbedekking gezien in de omgeving van de Lippe-Biesterfeldweg?  Of hebt u iets gehoord van de poging overval? Neem dan contact op met de districtsrecherche Den Haag- West via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

62 Kilo cocaïne tussen bananen en coquilles aangetroffen

Tijdens een controle in de Rotterdamse haven is door de Douane op dinsdag 18 september een…