Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Project EDWARD van start

Den Haag – Project EDWARD van start

Het verminderen van het aantal verkeersslachtoffers is het belangrijkste doel van EDWARD (European Day Without A Road Death). Agenten van de politie-eenheid Den Haag zetten zich dagelijks in om dit aantal te laten dalen. EDWARD steunt hen hierbij.

Vandaag, donderdag 21 september, is de dag van verkeersveiligheidsproject EDWARD. Dit project is een initiatief van TISPOL, een Europees samenwerkingsverband van verschillende Europese politie-eenheden. Het project heeft als doel het aantal verkeersslachtoffers te verminderen. Dit doet de politie niet alleen, maar samen met organisaties als Veilig Verkeer Nederland en Rijkswaterstaat.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Nederland – Opsporing Verzocht: gewelddadige woningoverval

Een bejaard echtpaar was 22 juni het slachtoffer van twee gewelddadige mannen. Het paar we…