Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Gezocht – Diefstal (Shoulderen) Zoetermeer

Zoetermeer – Gezocht – Diefstal (Shoulderen) Zoetermeer

Op maandag 9 maart omstreeks 15.00 uur wordt een 92 jarige vrouw bij de supermarkt de Jumbo aan de Groen Blauwlaan te Zoetermeer gevolgd door een man en een vrouw.

Bij de kassa wordt haar pincode afgekeken (shouldering). Bij aankomst bij haar woning aan het Van Dijcksbruin te Zoetermeer wordt haar portomonnee d.m.v. een worsteling weggenomen. Nog voor haar pinpas geblokkeerd kon worden was er al voor 1000 euro gepind bij station Centrum West te Zoetermeer. Op de camerabeelden zijn een man en een vrouw te zien die vlakbij het slachtoffer stonden tijdens het pinnen. In de maand maart zijn dezelfde verdachten op verschillende locaties in Nederland te zien waar ze diverse diefstallen plegen

 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

62 Kilo cocaïne tussen bananen en coquilles aangetroffen

Tijdens een controle in de Rotterdamse haven is door de Douane op dinsdag 18 september een…