Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Jongen gestoken op verjaardagsfeest

Den Haag – Jongen gestoken op verjaardagsfeest

Politieagenten kregen zaterdag 16 september om 23.00 uur een melding dat een jongen op een verjaardagsfeest op het Buitenom gestoken zou zijn. De recherche onderzoekt het steekincident en zoekt getuigen.

Agenten die een onderzoek instelden troffen in een ziekenhuis een jongen met een steekwond aan. Uit verklaringen bleek dat de jongen op een verjaardagsfeestje gestoken was. Op het Buitenom troffen agenten verschillende jongeren aan die op het verjaardagsfeest waren geweest. De verdachte was daar niet bij. De recherche kent de identiteit van de verdachte en zoekt getuigen van het steekincident. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man overleden na steekincident Den Haag, verdachte aangehouden

Agenten kregen op dinsdag 17 juli rond 14.30 uur de melding van een steekincident in een w…