Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Jongen aangehouden voor belediging

Den Haag – Jongen aangehouden voor belediging

Politieagenten hielden zaterdag 16 september om 22.45 uur op het kermisterrein aan de Koekamplaan een jongen aan voor belediging.

Agenten kregen een melding dat op het kermisterrein verschillende vechtpartijen plaatsvonden. Agenten die een onderzoek instelden troffen op het terrein een groep van ongeveer 100 personen aan die voor overlast zorgden. De groep schreeuwde en gedroeg zich baldadig. Een jongen, een 15-jarige Hagenaar, beledigde een agent. Agenten hielden deze verdachte vervolgens aan. Vanwege de negatieve sfeer op het kermisterrein is besloten deze vroegtijdig te sluiten.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Politie houdt twee voortvluchtigen aan

Het EVA-team van de eenheid Den Haag wist dinsdag 17 en woensdag 18 juli twee voortvluchti…