Home Zuid-Holland Den Haag Rotterdam – Moord op Zeki Yumusak uitgebreid in Opsporing Verzocht

Rotterdam – Moord op Zeki Yumusak uitgebreid in Opsporing Verzocht

Wie weet er meer over de moord op Zeki Yumusak? Dat is de belangrijkste vraag die de politie stelt in het televisieprogramma Opsporing Verzocht op dinsdag 19 september. De 41-jarige Zeki Yumusak kwam in de nacht van 25 op 26 juli rond middernacht om het leven toen een nog onbekende man hem dood schoot. Het slachtoffer zat in zijn auto die geparkeerd stond op de Langenhorst in Rotterdam-Zuid.

De politie startte direct een groot onderzoek, maar tot op heden zijn er geen verdachten aangehouden. In de uitzending van aanstaande dinsdag is een reconstructie te zien van de laatste dag van Zeki Yumusak. Hij bezoekt een Blokker en gaat ’s avonds naar voetbalvereniging Kocatepe aan de Oldegaarde in Rotterdam. Nadat iemand het slachtoffer daar belde reed hij in zijn auto naar de Langenhorst. Daar wordt Yumusak, vermoedelijk net na middernacht, doodgeschoten door een nog onbekende dader. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Man overleden na steekincident Den Haag, verdachte aangehouden

Agenten kregen op dinsdag 17 juli rond 14.30 uur de melding van een steekincident in een w…