Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht incident Jan Romeinstraat

Den Haag – Getuigen gezocht incident Jan Romeinstraat

In de ochtend van donderdag 14 september hielden agenten in een woning in de Jan Romeinstraat een verdachte aan. In de woning troffen agenten een hennepkwekerij en een vuurwapen aan. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

De politie kreeg om 06.45 uur een melding dat een ruit van een woning vernield was. Politieagenten die een onderzoek instelden, troffen inderdaad een vernielde ruit aan. Na de vernieling renden drie verdachten weg. De politie startte direct een onderzoek, waaruit bleek dat bij het incident ook geschoten was. In de woning troffen agenten een wapen en een hennepkwekerij van 100 planten aan. Agenten hielden de bewoner, een 57-jarige Hagenaar, aan. De politie nam het wapen en de hennep met het daarbij behorende apparatuur in beslag.  

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – ‘Coke-eiland’ met geld en verdovende middelen

Afgelopen donderdag hield het Flexteam een 33-jarige Duitser aan in een appartement op het…