Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Dood Farid uit Houten

Den Haag – Gezocht – Dood Farid uit Houten

Op maandagavond 17 april omstreeks 23.20 uur wordt Farid doodgeschoten op een parkeerplaats aan de Sylvain Poonstraat. De vermoedelijke verdachte reed net hoge snelheid weg over de Laan van Wateringseveld richting de Wippolderlaan. De politie toont een compositietekening van de dader en zoekt nieuwe getuigen.

Een onbekende schoot Farid op Tweede Paasdag dood. Op basis van getuigenverklaring liet de politie een compositietekening van de verdachte maken. De verdachte is een kale man, tussen de 25 en 35 jaar oud, met een breed hoofd en vermoedelijk van Antilliaanse afkomst. Onderzoek naar de dood van Farid leidde nog niet naar een verdachte. Daarom is er nu een beloning van € 20.000 voor de gouden tip.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee mannen aangehouden voor steekincident Weimarstraat

De politie hield op zondag 15 en donderdag 12 juli twee mannen van 20 jaar uit Den Haag aa…