Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – DNA-spoor leidt naar verdachte van misdrijf Rubensstraat

Den Haag – DNA-spoor leidt naar verdachte van misdrijf Rubensstraat

Agenten troffen na een melding op zondag 13 augustus om 14.30 uur het lichaam aan van een 60-jarige man in een parkeergarage aan de Rubensstraat. Mede door DNA-onderzoek is vastgesteld dat een 20-jarige man uit Den Haag verantwoordelijk is voor de dood van het slachtoffer. De 20-jarige verdachte kwam in de avond van 13 augustus te vallen van het dak van een gebouw in de Schoolstraat. Hij overleed kort daarna in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Agenten kregen die zondag de melding dat er een dode man was aangetroffen in een parkeergarage aan de Rubensstraat. De politie stelde vast dat de 60-jarige man slachtoffer was geworden van een misdrijf. Direct werd er onder leiding van een officier van justitie een Team Grootschalige Opsporing (TGO) opgestart.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Twee mannen aangehouden voor steekincident Weimarstraat

De politie hield op zondag 15 en donderdag 12 juli twee mannen van 20 jaar uit Den Haag aa…