Home Zuid-Holland Gouda Gouda / Maassluis – Gezocht – Oplichting bij verkoop gestolen auto Gouda

Gouda / Maassluis – Gezocht – Oplichting bij verkoop gestolen auto Gouda

Nadat een man begin april reageerde op een te koop aangeboden auto op internet, bleek bij het overschrijven in Gouda dat de auto gestolen was. De verkoper ging er snel vandoor en de koper bleef gedupeerd achter.

De koper en de verkoper, die zich Alex noemde, ontmoetten elkaar op zaterdag 15 april op het Bernardhof in Gouda. Bij het overschrijven van het kenteken, zag de koper dat het kenteken op de papieren niet klopte met het kenteken op de auto. De verkoper zei dat hij even iemand hierover moest bellen en samen liepen ze terug naar de auto. Nadat de verkoper er ineens vandoor ging en de auto achterliet, wist de koper dat er iets niet klopte. Naderhand bleek de auto vorig jaar december in Maassluis gestolen te zijn. 
De verkoper is goed in beeld bij de poging om het kenteken over te schrijven.

Laad meer Gouda
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…