Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Diefstal ringen bij juwelier in Den Haag

Den Haag – Gezocht – Diefstal ringen bij juwelier in Den Haag

Op donderdagmiddag 1 juni wist een man via een sluwe diefstal twee dure ringen te stelen bij een juwelier in winkelcentrum Mariahoeve. De diefstal werd vastgelegd op de bewakingscamera’s.

De man toonde bij de medewerkster interesse in twee ringen en mocht de ringen bekijken. Op het moment dat de medewerkster heel even in het kantoortje was, sloeg de man toe. Hij verwisselde de twee dure ringen voor twee waardeloze exemplaren zodat er geen lege plekken in het tableau zouden overblijven. Hierna verliet hij de juwelierszaak. 

Signalement
De verdachte heeft een donkere huidskleur, lijkt al wat ouder te zijn en droeg een zonnebril. Hij heeft een vrij stevig postuur en was opvallend gekleed met een blauw-wit geruit hoedje en lichte kleding en schoenen. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Leiden – Man aangehouden voor verboden wapenbezit

Agenten hielden donderdag 19 juli een 27-jarige man uit Leiden aan voor verboden wapenbezi…