Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Politie houdt 3 verdachten aan voor poging inbraak Zilvermeeuwlaan

Den Haag – Politie houdt 3 verdachten aan voor poging inbraak Zilvermeeuwlaan

Agenten hielden donderdag 3 augustus, omstreeks 00.45 uur, drie mannen aan die verdacht worden van een poging woninginbraak op de Zilvermeeuwlaan.

Een oplettende getuige hoorde omstreeks 00.45 uur het alarm afgaan van een woning aan de Zilvermeeuwlaan. Op datzelfde moment zag de getuige een voertuig met drie personen erin met gedoofde lichten wegrijden. Via 112 werd direct de politie gealarmeerd en het kenteken en de signalementen doorgegeven. Agenten zagen rond 01.00 uur op de Hofweg een voertuig rijden met daarin drie mannen die aan het opgegeven signalement voldeden. Het voertuig kreeg op de Chris Lebeaulaan een stopteken waarop het drietal kon worden aangehouden voor poging inbraak. Het gaat om twee mannen van 24 en 27 jaar oud uit Den Haag en een 19-jarige Nootdorper. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. Doordat de getuige zo snel in actie kwam kon de politie de verdachten snel aanhouden.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Acht personen aangehouden na melding verdachte situatie

De politie heeft zaterdagmorgen 23 juni acht personen aangehouden na een melding van een v…