Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Overval op woning, politie zoekt getuigen

Den Haag – Overval op woning, politie zoekt getuigen

In een woning aan de Wijhestraat vond op zondagnacht 30 juli omstreeks 23:50 uur een overval plaats. Onder dreiging van geweld stalen twee overvallers de bankpas en pincode van het 41-jarig Haagse slachtoffer. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Het slachtoffer meldde zelf om 01.00 uur dat twee onbekende mannen na aanbellen zijn woning binnendrongen en hem met geweld dwongen zijn pas met code af te geven. De twee droegen bivakmutsen of panty’s over hun hoofd en spraken vloeiend Spaans tegen het slachtoffer. Uit onderzoek blijkt dat om 00:22 uur bij het winkelcentrum aan de Leyweg met de gestolen pas een geldbedrag is opgenomen. Het vermoeden bestaat dat de twee overvallers direct vanaf de Wijhestraat naar het pinautomaat op de Leyweg liepen. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – man gestoken bij ruzie rotterdam

Een  25-jarige Rotterdammer liep zaterdagochtend rond 07.00 uur twee steekwonden in de rug…