Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Gezocht – Poging diefstal bij pinautomaat Zoetermeer

Zoetermeer – Gezocht – Poging diefstal bij pinautomaat Zoetermeer

Op maandagmiddag 22 mei probeerde een man een vrouw te beroven bij de pinautomaat aan de Middelwaard in Zoetermeer. Doordat de vrouw op haar hoede was, lukte het de verdachte niet om het geld uit haar handen te trekken.

Omstreeks 17.30 uur was de vrouw bezig met de pintransactie. Ze voelde zich al ongemakkelijk omdat de man die achter haar stond te wachten, steeds een stapje dichterbij kwam. Hierdoor lette ze extra goed op. Toen het geld uit de automaat kwam, dook de man naar voren en probeerde hij het geld uit haar handen te trekken. Omdat de vrouw zich verzette, mislukte dit. De verdachte is duidelijk op de camerabeelden van de bank te zien. 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Zes verdachten aangehouden na steekincident

Nadat op de Keizerstraat een 23-jarige Hagenaar ernstig gewond raakte toen hij gestoken we…