Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Brandstichting in portiekwoning Den Haag

Den Haag – Gezocht – Brandstichting in portiekwoning Den Haag

Op zaterdagavond 6 mei werd er brand gesticht in een portiekwoning aan de Schalk Burgerstraat in Den Haag. De brand werd snel ontdekt en ook snel geblust. Een man en vrouw zijn in beeld als verdachten.

Even na 22.30 uur hoorde een getuige een mannen- en een vrouwenstem in het portiek. Er werd iets gezegd als : "We moeten snel weg". Op camerabeelden zijn een man en vrouw in beeld die ten tijde van de brandstichting in het portiek waren. Dankzij het alert reageren van de getuige, werd de brandweer snel gewaarschuwd en werd voorkomen dat de brand zich kon uitbreiden. 

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Zes verdachten aangehouden na steekincident

Nadat op de Keizerstraat een 23-jarige Hagenaar ernstig gewond raakte toen hij gestoken we…