Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Geen risico na melding vuurwapenbezit

Den Haag – Geen risico na melding vuurwapenbezit

In vier woningen aan de Oudemansstraat en een woning aan de Schoonhetenstraat zijn zaterdag 17 juni doorzoekingen geweest. Omdat er informatie was dat er een partij vuurwapens opgeslagen zou liggen, werd geen enkel risico genomen en tot actie overgegaan.

De dienst regionale recherche kreeg vrijdag 16 juni informatie dat er een partij vuurwapens zou liggen in een van de vijf woningen. Nadat de informatie werd veredeld, bleek er aanleiding voldoende te zijn om over te gaan tot een instap. In overleg met het Openbaar Ministerie werd besloten zaterdagmiddag alle vijf de woningen te doorzoeken. Omdat er sprake was van de aanwezigheid van vuurwapens, werd daarbij het arrestatieteam ingezet. Uit voorzorg werd door het parate peloton de Oudemansstraat, waar ook het openbaar vervoer rijdt, volledig afgesloten op het moment van de daadwerkelijke instap.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Whisky gestolen bij diefstal uit slijterij Theresiastraat Den Haag

Op maandag 14 mei rond 18.15 uur komen drie mannen de Gall & Gall in de Theresiatraat…