Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Getuigen gezocht van mishandeling na ruzie

Den Haag – Getuigen gezocht van mishandeling na ruzie

Een tot nu toe onbekende man mishandelde vrijdag 9 juni tijdens een woordenwisseling in een winkel aan de Loosduinsekade een medewerker van de winkel. Ook zette de man zijn hond in die de medewerker beet. Na de woordenwisseling verliet de man de winkel en nam hij enkele goederen mee.

De man stapte om 16.05 uur met zijn hond de winkel binnen. Een 62-jarige medewerker sprak de man aan omdat het niet toegestaan is om met een hond de winkel te betreden. Onmiddellijk ontstond een woordenwisseling en kreeg de medewerker enkele klappen. De hond beet het slachtoffer enkele keren waardoor deze letsel op liep. Na de mishandeling verliet de verdachte, een blanke man met een Oost-Europees uiterlijk en een kaal hoofd, de winkel en nam hij enkele goederen mee. Ambulancepersoneel vervoerde het slachtoffer naar een ziekenhuis. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Verdachte steekincident Herenstraat aangehouden

De politie heeft zondagmorgen 24 juni een 26-jarige man uit Utrecht aangehouden na een ste…