Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Veroordeelde komt niet ver op slippers en sokken

Den Haag – Veroordeelde komt niet ver op slippers en sokken

Op dinsdagavond 6 juni hield het EVA-Team een 24-jarige Hagenaar aan in Nijmegen. Hij moest in totaal nog 110 dagen gevangenisstraf uitzitten.

De man was door de Rechtbank in Den Haag veroordeeld in vijf verschillende zaken voor diefstal in vereniging en heling. Omdat hij zijn opgelegde taakstraffen niet uitvoerde en het contact met zijn reclasseringsmedewerker niet onderhield, moest hij de opgelegde gevangenisstraf uit zitten.
Volgens de coördinator van het EVA-Team werd de verooordeelde uiteindelijk in een woning aan de Horstacker opgespoord: ”Toen we samen met de collega’s van het politie basisteam Nijmegen-Zuid de woning binnen gingen, rende de man via de achterkant van zijn woning zijn tuin uit. We hadden hier al rekening mee gehouden en stonden ook aan deze kant van zijn huis opgesteld. Het vluchten ging ook niet al te makkelijk omdat hij op sokken en slippers liep. Na een korte achtervolging werd hij in de wijk Lindenholt aangehouden. Hij moet nu alsnog zijn straf van 110 dagen uitzitten.”

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Gezocht – Whisky gestolen bij diefstal uit slijterij Theresiastraat Den Haag

Op maandag 14 mei rond 18.15 uur komen drie mannen de Gall & Gall in de Theresiatraat…