Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Aanhouding voor mishandeling conducteur

Den Haag – Aanhouding voor mishandeling conducteur

De politie hield zaterdag 3 juni om 6.30 uur op station Hollands Spoor een 37-jarige Belg aan voor mishandeling van een conducteur.

De Belg zat in de internationale trein en gedroeg zich naar andere inzittenden vervelend. Toen de conducteur hem daarop aansprak, werd de man agressief. De conducteur kreeg vervolgens een klap in zijn gezicht en raakte buiten bewustzijn. Een andere conducteur kreeg de man onder controle en belde de politie. Agenten hielden de verdachte aan op station Hollands Spoor en namen hem mee naar het politiebureau voor verhoor. Ambulancepersoneel bracht de conducteur met gezichtsletsel naar het ziekenhuis.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Tweede aanhouding voor dood Zino Ignasia

Maandagmorgen is dankzij tips en beelden de tweede verdachte, een 32-jarige Rotterdammer, …