Home Zuid-Holland Den Haag Den Haag – Gezocht – Bedreigingen in ziekenhuis en tram Den Haag

Den Haag – Gezocht – Bedreigingen in ziekenhuis en tram Den Haag

Op maandagmiddag 6 maart bedreigde een vrouw kort na elkaar in het ziekenhuis aan het Westeinde en bij een tramhalte ter hoogte van de Dierenselaan twee andere vrouwen. Er is van haar een compositietekening gemaakt.

Het eerst slachtoffer, een 19-jarige vrouw, werd in de toiletruimte van het ziekenhuis met een verward verhaal aangesproken door de verdachte. Toen het slachtoffer hier niet op reageerde en het toilet in ging, begon de vrouw op de deur te slaan en te schreeuwen dat ze haar zou vermoorden als ze naar buiten zou komen. Ze probeerde hierbij ook nog de toiletdeur te openen. Het slachtoffer zag haar kans toen een andere vrouw in de toiletruimte kwam en ging naar buiten. De boze vrouw toonde nog haar litteken in haar hals en zei dat ze had geprobeerd zelfmoord te plegen. Het slachtoffer kon hierna de toiletruimte verlaten en heeft de vrouw hierna niet meer gezien.

Bedreiging in de tram
Kort hierna dook de vrouw op bij de tramhalte aan de Lijnbaan waar ze een andere vrouw lastig viel en bedreigde. In de tram gingen de bedreigingen door en daarbij toonde ze een mes aan het slachtoffer. Deze vrouw stapte hierna snel uit en nam de volgende tram, maar kwam er toen achter dat de verdachte hetzelfde had gedaan. Opnieuw werd zij door haar lastig gevallen. De bedreigingen gingen door op het moment dat het slachtoffer op de Dierenselaan uitstapte. De verdachte achtervolgde haar en stopte hier pas mee toen het slachtoffer een winkel in liep om de politie te waarschuwen. Bij komst van de agenten, was de verdachte nergens meer te bekennen. 

Signalement
De vrouw is blank, tussen de 40 en 45 jaar oud. Ze is 1.65m tot 1.70m lang, heeft een dun postuur en onverzorgd bruin haar, dat zij in een paardenstaart droeg met een pony tot op de wenkbrauwen. Ze heeft een lage stem en had tijdens het incident een zichtbaar snijlitteken rondom de hals. Ze droeg een zwarte winterjas met capuchon, een blauwe spijkerbroek en ze had een vrij grote bruine stoffen schoudertas bij zich.

Laad meer Den Haag
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Den Haag – Beleef een levensechte babbeltruc met een VR-bril

Oplichters en dieven gaan vaak zo geraffineerd te werk dat zij mensen van alles op de mouw…