Home Zuid-Holland Zoetermeer Zoetermeer – Man aangehouden voor steekincident

Zoetermeer – Man aangehouden voor steekincident

Het arrestatieteam van de politie hield dinsdag 23 mei om 21.00 uur een 31-jarige man uit Zoetermeer aan voor betrokkenheid bij poging tot moord op een 30-jarige Zoetermeerse.

De vrouw wandelde in een park aan de Broekwegschouw op maandagavond 22 mei. Plotseling greep een onbekende man haar bij haar arm, stak haar met een scherp voorwerp en greep haar bij haar keel. Het slachtoffer kon zich los worstelen, waarop de verdachte er vandoor ging.

De politie kwam de man uiteindelijk op het spoor door voortvarend onderzoek van rechercheurs en forensisch sporenonderzoek. De verdachte zit vast aan het bureau en wordt gehoord. Rechercheurs bezochten vandaag het slachtoffer. De vrouw is na behandeling in het ziekenhuis weer thuis, heeft nog wel veel pijn, maar is blij dat zij het heeft overleefd.

 

Laad meer Zoetermeer
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Rotterdam – Tweede aanhouding voor dood Zino Ignasia

Maandagmorgen is dankzij tips en beelden de tweede verdachte, een 32-jarige Rotterdammer, …