Home Zuid-Holland Den Haag Integrale verkeerscontrole in Wassenaar

Integrale verkeerscontrole in Wassenaar

De politie organiseerde vrijdag tussen 14.00 en 22.00 uur op de Zijdeweg in Wassenaar een integrale verkeersactie. Aan de actie namen meerdere instanties deel, zoals Rijks- en gemeentebelastingen, Douane en RDW. De gezamenlijke diensten controleerden die avond ruim 250 voertuigen. In 52 gevallen maakte de politie proces-verbaal op wegens diverse verkeersovertredingen. Ruim zeventien bestuurders moesten nog openstaande boetes betalen. In totaal ging het om 6.000 euro. De gemeentelijke belasting dienst legde beslag op één auto. De Rijksbelastingen inde een bedrag van 28.000 euro aan openstaande vorderingen. Veertien voertuigen werden afgesleept. Twee bestuurders bleken teveel te hebben gedronken.

Laad meer Den Haag

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Gewonde man met schotwond op Baarlandhof

Een paar minuten voor 02.00 uur, in de nacht van vrijdag op zaterdag, werd een man met een…