Home Zuid-Holland Winkeldief aangehouden met behulp van winkelend publiek Maassluis

Winkeldief aangehouden met behulp van winkelend publiek Maassluis

Klanten van een supermarkt aan de Lange Boonestraat in Maassluis hielpen dinsdagmiddag bij het aanhouden van een 30-jarige winkeldief. Een behulpzame klant raakte hierbij gewond aan zijn hand. Even na het middaguur ontving de politie een melding over een vechtpartij bij een supermarkt aan de Lange Boonestraat. Daar bleken klanten een winkeldief vast te houden.

Deze 30-jarige dief uit Maassluis had ’s-ochtends al zijn slag geslagen in de supermarkt. Dit was na zijn vertrek ontdekt door de bedrijfsleider bij het terugkijken van camerabeelden. De dief besloot ’s-middags nogmaals langs te komen en werd daarbij herkend door de bedrijfsleider. Hij sprak de dief vervolgens aan, die direct agressief reageerde. Klanten van de winkel grepen de man vast, waarna een worsteling ontstond. Eén van de te hulp gesloten klanten raakte hierbij gewond aan zijn hand.

Gealarmeerde agenten namen de man uiteindelijk over van de klanten. Zij hielden hem aan en brachten hem over naar een politiebureau.

 

Laad meer Zuid-Holland

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Politie houdt verdachte aan na steekincident Spartastraat

Een uit de hand gelopen ruzie aan de Spartastraat in Rotterdam liep uit tot een steekincid…