Home Zuid-Holland Vlaardingen Twee motorrijders aangehouden wegens mishandeling en vernieling

Twee motorrijders aangehouden wegens mishandeling en vernieling

De politie heeft op zaterdag 16 maart rond 14.10 uur een 38-jarige motorrijder uit Vlaardingen en een 36-jarige motorrijder uit Heerjansdam aangehouden aan de Nieuwe Dedemsvaartweg in Rouveen. Beide mannen worden ervan verdacht een 51-jarige automobilist uit Rheezerveen te hebben geslagen en onder andere de spiegel van zijn auto te hebben vernield. De motorrijders en de automobilist hebben op de weg onenigheid gekregen over elkaars rijgedrag. Bij de verkeerslichten hebben zij elkaar aangesproken op dit rijgedrag wat uitliep op een handgemeen. De motorrijders zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Laad meer Vlaardingen

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…