Home Zuid-Holland Den Haag Overleden man in woning Escamplaan Den Haag

Overleden man in woning Escamplaan Den Haag

In een woning aan de Escamplaan in Den Haag werd vrijdagavond het stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Een Team Grootschalig Opsporen (TGO) van de politie is een onderzoek gestart onder leiding van een officier van justitie. Rond 19.45 uur ontving de politie een melding dat in een woning aan de Escamplaan een overleden man is aangetroffen. Het blijkt te gaan om de 73-jarige bewoner, de man is onder verdachte omstandigheden aangetroffen. Op dit moment is daardoor niet uit te sluiten dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Er is onmiddellijk forensisch onderzoek gestart. Het lichaam van de man zal morgen voor sectie overgebracht worden naar het NFI.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…