Home Zuid-Holland Westland Granaten gevonden tijdens graafwerkzaamheden

Granaten gevonden tijdens graafwerkzaamheden

Tijdens werkzaamheden troffen medewerkers van een aannemersbedrijf vrijdagmiddag rond 14.15 uur op een bouwterrein aan de Monsterseweg in ’s Gravezande 12 granaten aan. Vermoedelijk afkomstig uit de Tweede Wereldoorlog. De Wapens en Explosieven dienst van de politie nam direct na de melding poolshoogte en schakelde de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD) in. De EODD gaat de explosieven ontmantelen. Zodra de¬†granaten ontmanteld zijn zullen deze elders gecontroleerd tot ontploffing worden gebracht. Vooralsnog zijn er geen woningen ontruimd. Wel worden de benodigde voorzorgsmaatregelen getroffen en is in dat kader de Monsterseweg in beide richtingen afgezet.

Laad meer Westland

Geef een antwoord

Bekijk ook

Rotterdam – Overval op stomerij aan de Nieuwe Binnenweg

Vanavond rond 18.00 uur is er een overval geweest op een stomerij aan de Nieuwe Binnenweg …