Home Zuid-Holland Westland Granaten gevonden tijdens graafwerkzaamheden

Granaten gevonden tijdens graafwerkzaamheden

Tijdens werkzaamheden troffen medewerkers van een aannemersbedrijf vrijdagmiddag rond 14.15 uur op een bouwterrein aan de Monsterseweg in ’s Gravezande 12 granaten aan. Vermoedelijk afkomstig uit de Tweede Wereldoorlog. De Wapens en Explosieven dienst van de politie nam direct na de melding poolshoogte en schakelde de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EODD) in. De EODD gaat de explosieven ontmantelen. Zodra de¬†granaten ontmanteld zijn zullen deze elders gecontroleerd tot ontploffing worden gebracht. Vooralsnog zijn er geen woningen ontruimd. Wel worden de benodigde voorzorgsmaatregelen getroffen en is in dat kader de Monsterseweg in beide richtingen afgezet.

Laad meer Westland

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…