Home Zuid-Holland Vlaardingen Verdachten woningoverval Capelle aan den IJssel aangehouden

Verdachten woningoverval Capelle aan den IJssel aangehouden

De politie heeft maandagochtend twee verdachten aangehouden voor de overval op een woning aan de Savanne aan Capelle aan den Ijssel. Hun precieze rol wordt onderzocht. Het gaat om een man (24) en een vrouw (25) uit Vlaardingen. Vorig jaar, op dinsdagochtend 17 juli, kreeg de politie de melding van een woningoverval. Agenten gingen direct ter plaatse. De 32-jarige bewoonster verklaarde dat er rond zes uur die ochtend twee mannen in haar woning waren binnengedrongen. Zij en de andere aanwezige vrouw (36) zouden zijn bedreigd met een vuurwapen. Terwijl de 36-jarige achterbleef, moest de 32-jarige vrouw vrouw mee met één van de overvallers. Zij zou worden gedwongen om bij een nabij gelegen pinautomaat een geldbedrag te pinnen. Nadat de overvaller haar had afgezet bij de woning, gingen de overvallers er met een geldbedrag vandoor.

De politie startte een uitgebreid onderzoek. Dat leidde maandagochtend tot de aanhouding van de twee verdachten.

Laad meer Vlaardingen

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Politie houdt verdachte aan na steekincident Spartastraat

Een uit de hand gelopen ruzie aan de Spartastraat in Rotterdam liep uit tot een steekincid…