Home Zuid-Holland Alphen aan den Rijn Filmers van nepoverval moeten 500 euro betalen

Filmers van nepoverval moeten 500 euro betalen

De jongens die vrijdagavond een overval op een supermarkt in Woubrugge in scene zetten moeten van de politie 500 euro betalen. De jongens worden niet vervolgd, maar moeten wel vanwege de gemaakte kosten de 500 euro betalen. De politie heeft inmiddels de eigenaar van de supermarkt en één van de ouders gesproken.

Een groep jongeren was een film aan het maken die later op Youtube geplaatst zou worden. Het filmen gebeurde met toestemming van de eigenaren van de supermarkt. De politie was met meerdere agenten ter plaatse en heeft twee nepwapens en de camera in beslag genomen. Ook werd er een politiehelikopter ingezet. De betrokkenen hadden zich niet gerealiseerd wat de gevolgen konden zijn.

Of het filmpje alsnog op Youtube geplaatst zal worden is nog niet bekend.  Mocht iemand een van de filmers kennen, gelieve contact op te nemen met onze redactie: redactie@hetnieuwsuit.nl

 

Laad meer Alphen aan den Rijn

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Politie houdt verdachte aan na steekincident Spartastraat

Een uit de hand gelopen ruzie aan de Spartastraat in Rotterdam liep uit tot een steekincid…