Home Zuid-Holland Den Haag Aanhouding voortvluchtige veroordeelde

Aanhouding voortvluchtige veroordeelde

Het speciaal opsporingsteam dat onderzoekt naar voortvluchtige veroordeelden, wist woensdag 27 februari in een woning aan de Haagse Perponcherstraat een 26-jarige man aan te houden. Hij moest nog een gevangenisstraf van 72 dagen uitzitten ter zake diefstal door middel van braak. Hij werd ingesloten om zijn straf (vonnis uit 2009) alsnog te ondergaan.

Het zogenoemde EVA-team (Executie Vonnissen Afgestraften) richt zich op veroordeelden die nog een straf uit moeten zitten. Het team kijkt vooral naar de ‘grote vissen’, gesignaleerden die vermoedelijk hun geld verdienen in de criminaliteit.

Laad meer Den Haag

Geef een reactie

Bekijk ook

Rotterdam – Aanhoudingen na geweld tegen agenten aan de Van Meekerenstraat in Rotterdam

Zondag 11 februari rond half 1 hebben twee mannen, een 41-jarige Rotterdammer en een 38-ja…