Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Hulst – Arrestatie na huiselijk geweld

Hulst – Arrestatie na huiselijk geweld

In een woning in de gemeente Hulst is donderdag 15 maart 2018 omstreeks 19.15 uur een 52-jarige man aangehouden ter zake huiselijk geweld. Hij zou zijn partner meerdere keren in het gezicht hebben geslagen.

De politie kreeg omstreeks 18.50 uur een melding van huiselijk geweld. Naast de politie kwam ook de ambulancedienst ter plaatse. Het slachtoffer had een verwonding boven haar rechteroog die gehecht moest worden. Het slachtoffer deed aangifte. Zij vertelde dat zij ruzie kreeg met haar partner. Hij sloeg haar vervolgens in de woonkamer met gebalde vuist boven haar rechteroog. Ze kwam daardoor ten val. Terwijl zij op de grond, lag werd zij door hem meerdere keren met beide vuisten geslagen. Daarbij bedreigde hij haar dood te maken. De politie heeft de verdachte aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Middelburg. 

Laad meer Terneuzen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Koudekerke/Vlissingen – Verdachte van woninginbraak aangehouden

Dinsdagochtend is een 27-jarige man uit Vlissingen aangehouden voor een inbraak in een won…