Home Zeeland Zeeuws Vlaanderen Terneuzen Terneuzen – Levenloze man op straat blijkt drugsdealer

Terneuzen – Levenloze man op straat blijkt drugsdealer

Een 35-jarige man uit Sas van Gent is op de Beethovenstraat opgepakt. De man had vermoedelijke amfetamine op zak.

De politie kreeg op zaterdag 5 augustus rond 3.40 uur de melding dat er een man levenloos op straat zou liggen. Het slachtoffer zou mogelijk gewond zijn aan zijn hoofd. Toen de dienders in de Beethovenstraat aankwamen lag daar inderdaad een man op straat. Hij had een bloedende hoofdwond, rook naar alcohol en was niet aanspreekbaar. Na enige tijd kwam de man weer bij bewust zijn. Agenten spraken hem aan en ambulancepersoneel keek de man na. De agenten probeerden zijn identiteit vast te stellen, uit een tasje van de man kwam drugs tevoorschijn. Ook had hij een weegschaaltje en verschillende gripzakjes bij zich. Dat zou er op kunnen wijzen dat de man een drugsdealer is. De verdachte is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Laad meer Terneuzen
Reageren niet mogelijk

Bekijk ook

Oost-Souburg – Getuigenoproep Straatroof

Een 18-jarige man uit Vlissingen en een 17-jarige man uit Oost-Souburg werden zondag 17 ju…